Matematik

Nogle der kan give mig et eksempel på eksponentiel voksende funktion

22. september 2019 af martin1235 - Niveau: B-niveau

Jeg har fået denne opgave. Som jeg ikke kan løse. Nogle der kan give et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2019 af peter lind

se din formelsamling side 19 formel 100


Svar #3
22. september 2019 af martin1235

Jeg forstår ikke den formel


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. september 2019 af StoreNord


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. september 2019 af StoreNord

f(x)=b*ax

f(4)=                      b*a4=3

f(6)=                      b*a6=27
Divider den sidste med den første.


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. september 2019 af mathon

                        \small \small \begin{array}{lllll} &\frac{27}{3}=a^{6-4}&a>1\\\\ &3^2=a^2\\\\ &3=a&a>1\\\\ &b=\frac{3}{3^4}=3^{-3}\\\\ \textup{hvoraf:}&f(x)=3^{-3}\cdot 3^x\\\\ &f(x)=3^{x-3} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. september 2019 af StoreNord

Skærmbillede fra 2019-09-22 17-22-39.png


Skriv et svar til: Nogle der kan give mig et eksempel på eksponentiel voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.