Matematik

Root finding problem - numerisk analyse

26. september 2019 af Sejensscience - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan hjælpe med vedhæftede opgave?

Jeg ville umiddelbart bare løse det ved at sætte h=20 og S=1200 ind i formlen for overfladearealet for en kegle, men ved ikke hvordan jeg får dette omsat til et Root finding problem?

Er der nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2019 af Eksperimentalfysikeren

Du opskriver formlen for arealet som funktion A(r). Du skal finde den værdi af r, hvor A(r) = S. Dette er det samme som at funktionen f(r) = A(r) - S = 0, så du skal finde roden af f(r).


Svar #2
26. september 2019 af Sejensscience

Giver god mening. Tak for det


Skriv et svar til: Root finding problem - numerisk analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.