Matematik

Bestem t

06. oktober 2019 af matB123 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder virkelig fast i denne opgave nogen der ved hvordan jeg bestemmer jeg t?

Vedhæftet fil: hjælp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. oktober 2019 af mathon

                                \small \begin{array}{lllll} \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD}=\overrightarrow{AD}\\\\ \begin{pmatrix} 4+4+t\\3+2+0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 15\\5 \end{pmatrix}\\\\ 8+t=15\\\\ t=7 \end{array}


Svar #3
06. oktober 2019 af matB123

Tusind TAK!!!


Skriv et svar til: Bestem t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.