Kemi

HJÆLP!!!

07. oktober 2019 af Malte1234G (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan ikke forstå denne opgave.


Svar #1
07. oktober 2019 af Malte1234G (Slettet)

Det ville være rart, hvis nogle kunne hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2019 af mathon

           \small \frac{\left [ {Cu(NH_3)_4}^{2+} \right ]}{\left [Cu^{2+} \right ]\cdot \left [ NH_3 \right ]^4}=2.12766\cdot 10^{14}\; M^{-4}


Svar #4
07. oktober 2019 af Malte1234G (Slettet)

Men jeg ved jo ikke hvad Cu2+ er


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2019 af mathon

      \small \begin{array}{lllll} &\left [ Cu^{2+} \right ]=\frac{\left [ {Cu(NH_3)_4}^{2+} \right ]}{\left (2.12766\cdot 10^{14}\; M^{-4} \right )\cdot \left [ NH_3 \right ]^4} \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.