Matematik

Andengradspolynomier, grafer

21. oktober 2019 af Alisa0710 - Niveau: B-niveau

Noget der kan hjælpe mig med vedhæftet opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{llll} f(x)=x^2-4x+3=(x-2)^2-1\\\\ g(x)=-x^2+8x-12=-(x-4)^2+4 \end{array}


Svar #3
21. oktober 2019 af Alisa0710

Hvordan bestemmer jeg toppunkterne? og finder støttepunkter efter skabelonen??


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2019 af Anders521

#3 Toppunktet kan du finde enten grafisk eller ved brug af toppunktsformlen. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2019 af mathon

                     \small \small \small \small \begin{array}{llll} f(x)=x^2-4x+3=(x-2)^2-1&\textup{toppunkt (2,-1)}&\textup{symmetriakse }x=2\\\\ g(x)=-x^2+8x-12=-(x-4)^2+4&\textup{toppunkt (4,4)}&\textup{symmetriakse }x=4 \end{array}


Skriv et svar til: Andengradspolynomier, grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.