Kemi

Redoxbromat

26. oktober 2019 af Nina1212 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Nogen der kan hjælpe med de 3 spg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2019 af mathon

\small \begin{array}{llll} 15.&\textup{Der kr\ae ves }&\textup{et surt milj\o\ og S i }\overset{+6}{S}{\! O_4}^{2-}\textup{ forekommer i sit h\o jst mulige oxidationstrin.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2019 af mathon

\begin{array}{llll} 16.&&\Delta G^\Theta =\Delta {G^\Theta} _{\textup{reduktion}}-\Delta {G^\Theta} _{\textup{oxidation}}=\left (-222.11\; \frac{kJ}{mol} \right )-6\cdot \left ( 12.33\;\frac{kJ}{mol} \right )=-296.09\; \frac{kJ}{mol}<0\\\\ &\textup{hvorfor}&\textup{processen er spontan.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Eoredoxreaktion = Eoreduktion - Eooxidation

Hvis Eoredoxreaktion er større end nul, så forløber reaktionen spontant.

17. Vi mangler en masse oplysninger.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2019 af mathon

korrektion af #3 i overen(s)stemmelse med #4

         \small \begin{array}{llll} &{E^\Theta} _{\textup{redoxreaktion}}={E^\Theta} _{\textup{redduktion}}-{E^\Theta} _{\textup{oxidation}}\\\\ &{E^\Theta} _{\textup{redoxreaktion}}=\left ( 1.482\; V \right )- \left (-0.5355\; V \right )=2.0175\; V>0&\textup{reaktionen forl\o ber spontant.} \end{array}


Skriv et svar til: Redoxbromat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.