Matematik

variable - hjælp

30. oktober 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

nogen som vil hjælpe mig med at løse den her


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af janhaa

S=25*1,05^7\,\,(mio)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2019 af AMelev

x = antal år efter 2013
y = årlig omsætning (mio. kr.)
Da der er en fast procentvis stigning på 5% pr. år er der tale om eksponentiel vækst y = b·ax.

b = startværdi = 25
a = 1 + r = 1 + 5% = 1.05

Model. y = .......


Skriv et svar til: variable - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.