Matematik

Hvad er resultatet

31. oktober 2019 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse


En trekant har et areal på 4 cm² og en grundlinje på 4 cm
Trekantens højde er
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af janhaa

A = gh/2=2*h = 4

h=2 (cm)


Svar #2
31. oktober 2019 af Lukassssssss

Hvad er resultatet=?


Svar #3
31. oktober 2019 af Lukassssssss

Resultat?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

Resultatet er 2


Skriv et svar til: Hvad er resultatet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.