Matematik

Tabel

03. november 2019 af Benjamin0101 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave i matematik.

Jeg er lidt i tvivl om hvordan det er at jeg skal udregne denne opgave.

Jeg har vedhæftet en fil med opgaven.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2019 af mathon

                   \small \small a)\qquad f(x)=90.152x^2-321.982x+48412.4


Svar #2
03. november 2019 af Benjamin0101

#1

                   \small \small a)\qquad f(x)=90.152x^2-321.982x+48412.4

Tak, men hvordan er du nået frem til det resultat?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2019 af Kap1D

#2
#1

                   \small \small a)\qquad f(x)=90.152x^2-321.982x+48412.4

Tak, men hvordan er du nået frem til det resultat?

a) udregnes med et CAS-værktøj, hvordan man gør kommer an på hvilket program du bruger.


Svar #4
03. november 2019 af Benjamin0101

#3
#2
#1

                   \small \small a)\qquad f(x)=90.152x^2-321.982x+48412.4

Tak, men hvordan er du nået frem til det resultat?

a) udregnes med et CAS-værktøj, hvordan man gør kommer an på hvilket program du bruger.

mener mere hvordan han kom frem til henholdsvis 90.152 og 321.982


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2019 af Kap1D

Det gør værktøjet for dig, har din lærer ikke introduceret TI-NSpire, WordMat eller lignende. Et CAS-værktøj er en forudsætning for at løse opgaven. 


Svar #6
03. november 2019 af Benjamin0101

#5

Det gør værktøjet for dig, har din lærer ikke introduceret TI-NSpire, WordMat eller lignende. Et CAS-værktøj er en forudsætning for at løse opgaven. 

Jo bruge TI- Nspire men ved bare ikke hvordan jeg skal gøre for at komme frem til den beregning mathon er kommet frem til...


Skriv et svar til: Tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.