Matematik

Gør rede for, at ligningen f (x)=2 ikke har en løsning.

04. november 2019 af lenemoller (Slettet) - Niveau: A-niveau

En differential funktion f opfylder, at

f(1) = 4

og at fortegn og nulpunkter for f' er som givet på fortegnslinjen (se arkiv)

a. Gør rede for, at ligningen f(x) = 2 ikke har en løsning


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2019 af AMelev

"Oversæt" nulpunkter og fortegn for f ' til monotoni for f.

Teg evt. en skitse af grafen for f .


Skriv et svar til: Gør rede for, at ligningen f (x)=2 ikke har en løsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.