Kemi

Molarmassen

06. november 2019 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

hvordan finder jeg molarmassen for

Methan 

Ethan 

Propan 

Butan 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af Moderatoren

Ved du hvordan du finder molarmassen af noget andet?


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. november 2019 af Larsdk4 (Slettet)

,


Svar #3
06. november 2019 af Mettes3

ja det tænkte jeg nok havde lige glemt den huskeregle tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2019 af Larsdk4 (Slettet)

..


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2019 af mathon

                       \small \begin{array}{llll} \textup{molarmasser:} &\textup{methan }CH_4&\textup{sum}\left ( \left \{ 1,4 \right \}\cdot \left \{ 12.011,1.008 \right \} \right )\\\\ &\textup{ethan }C_2H_6&\textup{sum}\left ( \left \{ 2,6 \right \}\cdot \left \{ 12.011,1.008 \right \} \right )\\\\ &\textup{propan }C_3H_8&\textup{sum}\left ( \left \{ 3,8 \right \}\cdot \left \{ 12.011,1.008 \right \} \right) \\\\ &\textup{propan }C_4H_{10}&\textup{sum}\left ( \left \{ 4,10 \right \}\cdot \left \{ 12.011,1.008 \right \} \right) \end{array}


Skriv et svar til: Molarmassen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.