Matematik

Reet linje, rektangel indskrevet i trekant

08. november 2019 af fodboldspileren - Niveau: B-niveau

Hej Jeg har problemer ved den her opgave ved ikke rigtig hvordan jeg skal gribe den an

Håber der er en som kan hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2019 af mathon

   Bestem først ligningen for linjen gennem A og B.


Svar #3
08. november 2019 af fodboldspileren

den har jeg fået til l(x) =-2x+4, og derefter ganget med x så jeg hr fået a(x)=-2x+4x


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2019 af mathon

                \small \small \small \begin{array}{llll} b)&\textup{funktionsmaksimering} &\textup{for en andengradsfunktion med negativt \textbf{a}???}\\\\ & \end{array}


Svar #5
08. november 2019 af fodboldspileren

jeg ved ikke rigtigt hvordan, formlen er eller hvordan den skal bruges ;((


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2019 af mathon

En parabel med nedadvendte grene har maksimum i toppunktet.


Svar #7
08. november 2019 af fodboldspileren

Så det er toppunkts formlen der skal bruges, ved den udregning for jeg 1

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. november 2019 af mathon

At det maksimale areal opnås for x = 1
er korrekt.


Skriv et svar til: Reet linje, rektangel indskrevet i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.