Kemi

Methansyre

12. november 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal jeg løse b, Har ingen ideer, men a,c,d ved jeg godt 

Vedhæftet fil: 111.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af janhaa

[H^+]=10^{-2,38}=4,17\,mM


Svar #2
12. november 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#1

[H^+]=10^{-2,38}=4,17\,mM

Hvordan har du fundet frem til værdien ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2019 af mathon

#2

                        \small \begin{array}{llll} pH=-\log(\left [ H_3O^+ \right ])\\\\ -pH=\log(\left [ H_3O^+ \right ])\\\\ 10^{-pH}=10^{\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] \right )}\\\\ 10^{-pH}= \left [ H_3O^+ \right ] \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2019 af Soeffi


Skriv et svar til: Methansyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.