Kemi

Opløselighed

12. november 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forstår ikke opgaven 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. november 2019 af mathon

  \small \begin{array}{llll} b)&\textup{opl\o selighed}\\ &&\textup{hexansyre:}&\frac{11\; \frac{g}{L}}{116.16\; \frac{g}{mol}}=94.70\; \frac{mmol}{L}\\\\ &&\textup{hexandisyre:}&\frac{\frac{14\; g}{L}}{146.14\; \frac{g}{mol}}=95.80\; \frac{mmol}{L} \end{array}


Svar #3
13. november 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#2

  \small \begin{array}{llll} b)&\textup{opl\o selighed}\\ &&\textup{hexansyre:}&\frac{11\; \frac{g}{L}}{116.16\; \frac{g}{mol}}=94.70\; \frac{mmol}{L}\\\\ &&\textup{hexandisyre:}&\frac{\frac{14\; g}{L}}{146.14\; \frac{g}{mol}}=95.80\; \frac{mmol}{L} \end{array}

Tak for hjælpen:) 


Skriv et svar til: Opløselighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.