Fysik

Frekvens

18. november 2019 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe med dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af ringstedLC

1. Bilen nærmer sig med farten u; derfor bliver frekvensen højere:

\begin{align*} \frac{v_{lyd}}{v_{lyd}-u} &\geq 1 \end{align*}

2. Knallerten fjerne sig med farten u; derfor bliver frekvensen lavere:

\begin{align*} \frac{v_{lyd}}{v_{lyd}+u} &\leq 1 \end{align*}


Svar #2
19. november 2019 af annekatrine57

Er dette svaret til opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2019 af Eksperimentalfysikeren

Nej. Slå lydens hastighed op og indsæt de forskellige værdier i de to formler.


Skriv et svar til: Frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.