Kemi

Koncentration

22. november 2019 af wohoo1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Nogen der kan hjælpe,

Til 0,75 L mættet AgCl-opløsning sættes 0,25 L 0,40 M NaCl-opløsning. Hvad bliver koncentrationen af sølvioner [Ag+] ?

Ksp(AgCl) = 1,8 x 10-10


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2019 af janhaa

AgCl<=> Ag^+ + Cl^-

………................x...…...0,1+x

K(sp)=x*(0,1+x)=1,8*10^{-10}

etc...


Skriv et svar til: Koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.