Matematik

3

24. november 2019 af Lunabob (Slettet) - Niveau: 7. klasse
?? Forstår den overhovedet ikke?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af StoreNord

opgave 12)
      Der er skraveret 8 felter ud af 32.
                                                        \frac{8}{32}\cdot 100=\frac{1}{4}\cdot 100=25 \%


Skriv et svar til: 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.