Fysik
Effekt
26. november 2019 af
hekselnd
Hej
Jeg har lavet en fysik/idræt opgave, hvor vi har udregnet den energi og effekt, vi bruger. Jeg bruger f.eks 280 joule, men kun 0,7 sekunder på at få vægtstangen ned til brystet. Så bliver effekten 400 watt. De andre grupper har dog fået noget lignende 4 watt i stedet for de 400. Hvad skyldes det ?
Jeg har lavet en fysik/idræt opgave, hvor vi har udregnet den energi og effekt, vi bruger. Jeg bruger f.eks 280 joule, men kun 0,7 sekunder på at få vægtstangen ned til brystet. Så bliver effekten 400 watt. De andre grupper har dog fået noget lignende 4 watt i stedet for de 400. Hvad skyldes det ?
Svar #2
26. november 2019 af Eksperimentalfysikeren
Effekten er 400W. P = E/t = 280J/0,7s = 400W
Jeg er ikke helt sikker på, om du har udført arbejdet, eller det er tyngdekraften, der har udført arbejdet.Du har ikke beskrivet forsøget, men gætter ud fra de få oplysninger, du har givet.
Skriv et svar til: Effekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
