Matematik

En stokastisk variabel X er binomialfordelt, X = b (100,0.5)

30. november 2019 af Benjamin0101 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave i matematik.

En stokastisk variabel X er binomialfordelt, X = b (100,0.5)

b(100, 0.5) betyder, at middelværdien er 100 og spredningen er 0.5.

a) Bestem middelværdien for X.

b) Undersøg, om 39 er et exceptionelt udfald for X.

Opgaven SKAL udregnes i hånden. Jeg vil også meget gerne have mellemregningerne...


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2019 af peter lind

b(100, 0.5) betyder at det er en binomialfordelt stokastisk variabel med n=100 og p = 0,5


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2019 af AMelev

a) Benyt FS side 31 (189)
b) Se side  31 (190) og 1. figur side 32. ( < μ - 3σ eller > μ + 3σ?)


Svar #3
30. november 2019 af Benjamin0101

#2

a) Benyt FS side 31 (189)
b) Se side  31 (190) og 1. figur side 32. ( < μ - 3σ eller > μ + 3σ?)

Ok tak


Skriv et svar til: En stokastisk variabel X er binomialfordelt, X = b (100,0.5)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.