Matematik

En stokastisk variabel X er binomialfordelt

30. november 2019 af Benjamin0101 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave i matematik.

En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter 20 og sandsynlighedsparameter 1/4.

a) Bestem middelværdien for X.

b) Afgør om spredningen for X er større end 4.

Denne opgave SKAL udregnes i hånden. Jeg har også brug for mellemregningerne, tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. november 2019 af peter lind

a) middelværdi = n*p

b) σ2 = n*p(1-p) > 16 ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se side 31 (189) & (190).
n = 20 og p =1/4.


Skriv et svar til: En stokastisk variabel X er binomialfordelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.