Matematik

Mat 3

03. december 2019 af Lunabob (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Er det rigtig?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2019 af janhaa

mange flere enn 11, kanskje 24?


Svar #2
03. december 2019 af Lunabob (Slettet)

Jeg forstår dig ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2019 af janhaa

#2 Jeg forstår dig ikke?

f. ex.

1+2+3 = trekant

1+2 = trekant

10+11 = trekant 

etc...

much more than 11 triangles


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2019 af AMelev

                                                  
3-4 udgør en trekant. Det samme gør 3-4-9, 4-9, 9-10, 9-10-11, 10-11, 2-5 osv. osv. osv.

Nu spørges der jo ikke om, hvor mange der er - kun hvor mange, du kan finde - så dit svar kan i det mindste ikke være forkert. 
I kan jo lave en lille julekonkurrence om, hvem der kan finde flest.

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Skriv et svar til: Mat 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.