Matematik

Formler og ligninger

04. december 2019 af Zaggy - Niveau: 10. klasse

Hey har brug for hjælp til disse 2 opgaver

håber I ville hjælpe.

(Har lagt PDF)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2019 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} a)&&A=2\cdot \left ( (10+20)\; m \right )\cdot (4\; m)-\left ( 5\; m^2 \right )=235\; m^2\\\\ b)&\textup{antal spande:}&\left \lceil \frac{235\; m^2}{80\; \frac{m^2}{spand}} \right \rceil=3\; spande \end{array}


Svar #3
05. december 2019 af Zaggy

Men hvorfor siger du i opgave b 235 divideret med 80
Der står ikke 235 eller 80 i opgaven.

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2019 af mathon

...begge er beregnet.


Svar #5
05. december 2019 af Zaggy

Ja tusind tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Formler og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.