Matematik

Bestem t

07. december 2019 af NW12 - Niveau: B-niveau

Halløj! Nogen som kan hjælpe med denne opgave? Opgaven er her uden hjælpemidler, og kan ikke helt se hvordan jeg skal løse den? Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: hehehhe.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2019 af PeterValberg

Du skal løse:

\overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD}=\overrightarrow{AD}

\binom{4}{3}+\binom{4}{2}+\binom{t}{0}=\binom{15}{5}

med hensyn til t, - du kan nøjes med at "kigge på" x-koordinaterne

4+4+t=15

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2019 af janhaa

AD = AB + BC + CD

(15,5) = (4,3) + (4,2) + (t, 0)

15 = 4 + 4 + t

t = 7


Svar #4
07. december 2019 af NW12

Hvordan kan det være at det bliver 7 Janhaa?


Svar #5
07. december 2019 af NW12

Peter kan du forklare om hvordan du gør som du gør?


Svar #6
07. december 2019 af NW12

Sorry, jeg har fundet ud af det, mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2019 af mathon

               \small \begin{array}{llll}4+4+t=15\\\\t=15-8\\\\t=7 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. december 2019 af janhaa

 

Skriv et svar til: Bestem t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.