Matematik

K

08. december 2019 af idk9 - Niveau: B-niveau
Hvordan skal man udfyld tabellen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2019 af Mathias7878

Bemærk, at når x vokser med en, så vokser y med to.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2019 af janhaa

y(x) = y = 2x + 1

y(8) = ...

y(x) = 11,

x = ...


Skriv et svar til: K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.