Matematik

Matematik opgave

08. december 2019 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med disse? eller bare nogen af dem, haster virkelig!


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. december 2019 af janhaa

4.

\frac{x}{x+6+8}=\frac{1}{3}


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. december 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. december 2019 af mathon

                \small \small \small \small \begin{array}{lllll}5a)&\textup{bestand:}&N(t)=5000\cdot 1.06^x\\\\5b)&\textup{bestand i 2018:} &N(6)=5000\cdot 1.06^6\\\\5c)&\textup{relativ tilv\ae kst:}&1.06^6\\\\&\textup{absolut tilv\ae kst:}&5000\cdot\left ( 1.06^6-1 \right ) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. december 2019 af PeterValberg

4) x = 7

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. december 2019 af mathon

tastekorrektion:

                \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll}5a)&\textup{bestand:}&N(t)=5000\cdot 1.06^x\\\\5b)&\textup{bestand i 2018:} &N(6)=5000\cdot 1.06^6\\\\5c)&\textup{relativ tilv\ae kst:}&1.06^6-1\\\\&\textup{absolut tilv\ae kst:}&5000\cdot\left ( 1.06^6-1 \right ) \end{array}


Svar #6
11. december 2019 af sandra000 (Slettet)

Jeg forstår ikk helt hvad N(t) og N(6) indikerer? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. december 2019 af mathon

            N(t) er antal individer til tiden t.


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.