Fysik

Massen af vanddamp der dannes pga lynnedslag

10. december 2019 af chiladak - Niveau: A-niveau

Jeg har udregnet den afsatte energi til at være 5,441*109J, jeg ved dog ikke hvordan jeg skal vurdere vandampens masse der dannes


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2019 af janhaa

c=\frac{E}{m*\Delta T}\\ \\ m=\frac{E}{c*\Delta T}\\


Svar #2
10. december 2019 af chiladak

Okay er c så vands specifikke varmekapacitet, og deltaT=55us?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2019 af janhaa

delta T er temperatur differanse


Svar #4
10. december 2019 af chiladak

Den kender jeg da ikke?


Skriv et svar til: Massen af vanddamp der dannes pga lynnedslag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.