Matematik

PLEASE HJÆLP MED AT ISOLERE G ANDRE OPGAVER

11. december 2019 af jhgfds (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan ik finde ud af nogen af opgaverne, please hjælp

Vedhæftet fil: matematik aflevering 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2019 af janhaa

5. x^2+(x+2)^2=10^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2019 af janhaa

6.

20^2*0,19=76=20x+(20-x)*x


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. december 2019 af Repeno

Opgave 2 A)

Vedhæftet fil:SP3.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #4
11. december 2019 af Repeno

Opgave 2 B)

Vedhæftet fil:SP5.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2019 af AMelev

1: Gang med 4 og dividér med p på begge sider af lighedstegnet.

2.  x2 + b·x + 36 = 0 
a) x2 + 13x + 36 = 0 
Løsningerne til andengradsligningen p(x) = a·x2 + b·x + c = 0 kaldes også nulpunkter el. rødder.
Se formelsamling side 17 (82) & (83)
b) 2.gradsligningen har én løsning ⇔ d = 0. 
Indsæt i formlen for d (83) og løs ligningen mht. b

3. Gang med 3 og dividér med 4π på begge sider af lighedstegnet
Reducér (forkort) og tag så kubikroden på begge sider

6. Beregn stiernes areal As udtrykt ved x samt kvadratets areal A.
Du kan fx bestemme stiernes areal som summen af de to rektanglers areal og så trække arealet af det lille kvadrat, som de har fælles, fra, da det jo kun skal tælle med én gang.
As = 19% af A = 0.19·A = ....
Indsæt udtrykket for As i ligningen og løs den mht. x


Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP MED AT ISOLERE G ANDRE OPGAVER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.