Matematik

hvilken type funktion

15. december 2019 af mikkel981 - Niveau: C-niveau

Hej.

f(x) = 1,241x

Er vi enige om dette er en eksponentialfunktion


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2019 af SuneChr

Ja, og med fremskrivningsfaktoren 1,241 og vækstraten 24,1%


Svar #2
15. december 2019 af mikkel981

Tak :)

Hvordan bestemmer du vækstraten? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2019 af SuneChr

Renteformlen:
(1 + r)x = 1,241x
r = 0,241 = 24,1%


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2019 af AMelev

#0 Ja, den er af formen ax, hvor a = 1,241

#2 a = 1 + r ⇔ a - 1 = r, hvor r er vækstraten og a er fremskrivningsfaktoren.


Skriv et svar til: hvilken type funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.