Matematik

y= 5*x+7, At finde x når: y = 52 hvordan?

02. januar 2020 af Storebånd28 - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man følgende formel?

y= 5*x+7

At finde x når: y = 52


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2020 af Anders521

# 0 Du indsætter værdien for y i ligningen og isolerer x. Dermed finder du værdien for x.


Svar #2
02. januar 2020 af Storebånd28

Tak for det Anders :)

#1

# 0 Du indsætter værdien for y i ligningen og isolerer x. Dermed finder du værdien for x.


Skriv et svar til: y= 5*x+7, At finde x når: y = 52 hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.