Kemi

Hjælp til kemiopgave

10. januar 2020 af Lara45 - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle der kan hjælpe med nedenståene opgave? gerne ved brug af en formel

Til bestemmelse af alkalisk phosphatases enzymaktivitet (AE) måles absorbansen af produktet spektrofotometrisk til 0,358 i et reaktionsvolumen på 1000 PL. Hvis ekstinktionskoefficienten for produktet er 18.000 M-1. cm-1 , lyslængden i kuvetten 1 cm, og reaktionstiden 1 min beregnes AE til

Facit er 0,02 U. 

Jeg går ud fra at man skal bruge lambert beers lov, men når jeg indsætter værdierne, så får jeg noget helt andet en facit. 

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2020 af mathon

                                 \small \begin{array}{lllll} &A=\varepsilon \cdot l\cdot c\\\\&0.358=\left ( 18.000\; M^{-1}\cdot cm^{-1} \right )\cdot \left ( 1\; cm \right )\cdot c\\\\&c=\frac{0.358}{18.000\; M^{-1}}=0.02\; M \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til kemiopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.