Fysik

Tryk

11. januar 2020 af Verittas (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg er i gang med at løse opgaver omkr. Gay Lussacs lov, og vil gerne have hjælp til, hvordan man fra idealgasligning kan omskrive den til hans lov

Jeg havde tænkt følgende

p*v= n*R^*T ---> P= (n*R)/V * T , som så bliver til --> P = K*T

Det jeg er i tvivl om er, om benævnelsen af k= (n*R)/ V er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2020 af janhaa

k = p/T = (nR)/V


Skriv et svar til: Tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.