Matematik

bestem arealet af rektanglet

13. januar 2020 af Homework101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

h

Hjææælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2020 af janhaa

a)A=xy = x(-2x+4)\\ A=-2x^2+4x\\ \\ b) A'=-4x+4=0\\ x=1 \\ A(1)=2


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2020 af peter lind

a) Find liniens ligning y = f(x)

arealet er x*y = x*f(x)

b) Areaet bliver et andengraspolynomium.bestem parablens toppunkt eller differentier funktionen


Svar #3
13. januar 2020 af Homework101 (Slettet)

Hvilken formel bruger i for at finde liniens ligning?


Skriv et svar til: bestem arealet af rektanglet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.