Matematik

Rødder

13. januar 2020 af Maria1306aabenraa - Niveau: C-niveau

Jeg skal bestemme rødderne for forskrften f(x)=-x2+3x+10 

Er der enn der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2020 af peter lind


Svar #2
13. januar 2020 af Maria1306aabenraa

Passer det så at A= -1 b= 3 og c= 3 for at afregne det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2020 af peter lind

c er da 10


Skriv et svar til: Rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.