Matematik

Matematik- Skriv tallet helt ud

16. januar 2020 af Matematikproblemer1 - Niveau: 8. klasse

Jeg har brug for hjælp til denne opgave..

Sådan ser den ud: 1-4   = ?

Hvordan skal jeg løse den? Hvordan ser udregningen ud- hvis der er en? Opgaven hedder "Skriv tallet helt ud"

 Hvis jeg bruger lommeregneren kommer der flere forskeligge svar... Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2020 af xxefternavnxx (Slettet)

1-4=1:14=0,25


Svar #2
16. januar 2020 af Matematikproblemer1

#1
1-4=1:14=0,25 men hvad er svaret så? Når jeg skal skrive tallet helt ud?

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2020 af xxefternavnxx (Slettet)

Det er 0,25, som er svaret eller, hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2020 af peter lind

14=1*1*1*1 = 1

så 1-4 =1/14 =1/1 = 1


Svar #5
16. januar 2020 af Matematikproblemer1

Tusind tak

Skriv et svar til: Matematik- Skriv tallet helt ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.