Matematik

Ligninger Omformning

18. januar 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

til dem der vil hjælpe tak på forhånd :)  

a) 2 * æ - 7 = 5 * æ - 22 

x = 

b) 4 * (æ + 3) = 32 

x =

c) 3 * (æ- 4 ) = -3 * æ + 18 

x = 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll}a)&2\ae -7=5\ae -22&\textup{subtraher 2\ae }\\\\&-7=3\ae -22&\textup{adder 22}\\\\&15=3\ae &\textup{divider med 3}\\\\&5=\ae \end{array}


Svar #2
18. januar 2020 af Mettes3

tusind tak :) 


Skriv et svar til: Ligninger Omformning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.