Matematik

Trejdegradspolynomium og graf

23. januar 2020 af Peter991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan skal man løse spørgsmålet ved aflæsing af graf?

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2020 af Mathias7878

a) f(1) betyder, at du skal finde funktionsværdien af f, når x = 1. Med andre ord skal du starte fra x = 1 og lodret (op ad) og se, hvad f er lig med.

Omvendt, når du skal løse ligningen f(x) = 3, så skal du starte fra f = 3 og se hvad den tilhørende x-værdi er ved at gå vandret (hen ad).

- - -

 

 


Skriv et svar til: Trejdegradspolynomium og graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.