Matematik

Eksponentielle funktioner

03. februar 2020 af Genjutsu - Niveau: B-niveau

Er lige kommet hjem fra ferie og føler jeg har glemt alt matematik, så kan ikke finde ud af opgave A


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2020 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llll} a)\\&&f(t)=25\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{T_{\frac{1}{2}}}}\\\\&&f(t)=25\cdot \left (\left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1}{T_{\frac{1}{2}}}} \right )^t\\\\&&f(t)=25\cdot \left (\left (2^{-1} \right )^{\frac{1}{2.5}} \right )^t\\\\&&f(t)=25\cdot\left ( 2^{-0.4} \right )^t\\\\&&f(t)=25\cdot 0.757858^t \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2020 af peter lind

se formel 106 og formel 112 side 20 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2020 af AMelev

b) Løs ligningen f(t) = 3.


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.