Matematik

Differentialregning

06. februar 2020 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

I opgave b, hvad er det man gør? Skal man blot lægge de to værdier sammen når det er et produkt?

Vedhæftet fil: mathat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2020 af AMelev

Man kigger i sin formelsamling side 20 (92) og gør som angivet i formlen.


Svar #2
06. februar 2020 af TingtokTea

#1 

Præcis det jeg gjorde, men er usikker på hvordan den er i praksis. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll}b)&\\&g{\, }'(x)=4x^3\cdot \ln(x)+x^4\cdot \frac{1}{x}=x^3\left (4\ln(x)+1 \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2020 af AMelev

#2 Tænk på formlen for differentiation af et produkt som:
"Den ene differentieret gange den anden + omvendt" 

"omvendt" ~ "den anden differentieret gange den anden"


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.