Fysik

triple-alfa proces

06. februar 2020 af studineM - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg er mega i tvivl med denne opgave. Jeg har lavet alfa proces før, men ved ikke hvad jeg skal gøre nu hvor det er triple-alfa proces. Håber der er nogen som kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Fysik triple-alfa.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll}a)\\&\textup{massedefekt:}&\left |\Delta m \right |=\left |12.00000 -3\cdot 4.00260 \right |\; u=0.0078\; u=1.29522\cdot 10^{-29}\; kg\\\\ &\textup{masseenergi:}&Q=\left |\Delta m \right |\cdot c^2=\left (1.29522\cdot 10^{-29}\; kg \right )\cdot \left (2.99792\cdot 10^8\; \frac{m}{s} \right )^2 \end{array}


Svar #3
06. februar 2020 af studineM

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: triple-alfa proces

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.