Matematik

En funktion

12. februar 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2020 af mathon

                         


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. februar 2020 af mathon

                     \small \begin{array}{llll}&f{\, }'(x)=2(ax+b)\cdot a=2a\cdot (ax+b)\\\\&f{\, }'(0)=2a(a\cdot 0+b)=2ab=2b\\\\&a=1\\\\\textup{hvoraf:}&f(x)=(x+b)^2\\\\&f(1)=(1+b)^2=4\\\\&\left | 1+b \right |=2\quad \wedge \quad b<0\\\\&b=\left\{\begin{array}{lll} 1&\textup{som m\aa \ forkastes}\\ -3 \end{array}\right. \end{array}


Skriv et svar til: En funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.