Matematik

Fuld point for bestem cirklens ligning.

13. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Findes der en lettere måde, at få fuld point for denne opgave 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lll} & \textup{solve}\left (\left\{\begin{array}{lll}(5-a)^2+(0-b)^2=r^2\\(0-a)^2+(4-b)^2=r^2\quad \left \{a,b,r \right \}\\ (-3-a)^2+(0-b)^2=r^2\end{array} \right.\right )\mid r>0\\\\\\&a=1\qquad b=\frac{1}{8}\qquad r=\frac{5\sqrt{41}}{8} \end{array}


Svar #2
13. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

#1

             \small \begin{array}{lll} & \textup{solve}\left (\left\{\begin{array}{lll}(5-a)^2+(0-b)^2=r^2\\(0-a)^2+(4-b)^2=r^2\quad \left \{a,b,r \right \}\\ (-3-a)^2+(0-b)^2=r^2\end{array} \right.\right )\mid r>0\\\\\\&a=1\qquad b=\frac{1}{8}\qquad r=\frac{5\sqrt{41}}{8} \end{array}

Metoden kan jeg ikke få til at virke i Word 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2020 af mathon

TI-nspire

            \small \small \begin{array}{lll} & \textup{solve}\left (\left\{\begin{array}{lll}(5-a)^2+(0-b)^2=r^2\\(0-a)^2+(4-b)^2=r^2\quad ,\left \{a,b,r \right \}\\ (-3-a)^2+(0-b)^2=r^2\end{array} \right.\right )\mid r>0\\\\\\&a=1\qquad b=\frac{1}{8}\qquad r=\frac{5\sqrt{41}}{8} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2020 af mathon

så må du bruge Words syntax for løsning af tre ligninger med tre ubekendte af 1. grad.


Skriv et svar til: Fuld point for bestem cirklens ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.