Matematik

Vektorfunktion og vinkel

17. februar 2020 af scientist - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Er der en, der kan være sød at vise hvordan man løser opgave b. Jeg har siddet i langt tid og prøvet at løse den, men jeg har ikke en ide om hvordan man skal løse den.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2020 af xbxlxcaa


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll}a)\\ &\overrightarrow{v}(t)=\begin{pmatrix} 11.2\\ -9.82\cdot t+8.43 \end{pmatrix}\\\\b)\\&v_0=\sqrt{11.2^2+8.43^2}=14.018\\\textup{vinkelberegning:}\\&v_0\cdot \cos(\varphi)=v_{0x}\\\\&\varphi=\cos^{-1}\left (\frac{v_{0x}}{v_0} \right )\\\\&\varphi=\cos^{-1}\left (\frac{11.2}{14.018} \right )=36.97\degree \end{array}


Skriv et svar til: Vektorfunktion og vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.