Matematik

rektangel

17. februar 2020 af Selma764 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

mangler hjælp til denne opgave, om rektangel 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2020 af janhaa

a)H=\sqrt{10^2-8^2}=6\\ \\ b)\\ \frac{H}{8}=\frac{h}{8-b}

c)

A(b)=hb=6b-\frac{3b^2}{4}\\ \\ A'(b)=6-\frac{3b}{2}=0\\ b=4


Skriv et svar til: rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.