Matematik

Grafer

01. marts 2020 af masteredvin45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er lidt i tvivl om denne opgave, og hvordan jeg skal kunne forklare hvilken funktion graferne er.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2020 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2020 af AMelev

f og g er er begge eksponentialfunktioner, dvs. at f.(1) = g(1) = 1
af = 0.5 < 1, så f er aftagende
ag = 2 > 1, så g er voksende


Skriv et svar til: Grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.