Matematik

Vektorer

03. marts 2020 af pointless (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan ville i løse denne vektorligning?

\binom{t^2-3t}{t^2+6t}=\binom{4}{-5}


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2020 af mathon

                   \small t^2+6t=-5
                   \small t^2-3t=4                nederste ligning subtraheres fra øverste

                   \small 9t=-9

                   \small t=-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2020 af AMelev

Eller løs 1.koordinat-ligningen, hvor du får to løsninger.
Indsæt disse i 2.koordinat-ligningen, og se om de også er løsninger der.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.