Matematik

Vektoerne a, b og c er givet ved

05. marts 2020 af Skuls - Niveau: A-niveau

Vektoerne a, b og c er givet ved
a=(7 over 1), b=(-3 over 9), c=(-6 over 8)
Bestem koordinaterne til a+b, a+c og b+c. 
Bestem derefter
a, b, c, b+c og  a+c


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2020 af peter lind

se formel 47 side 11 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2020 af AMelev

#0

Bestem derefter a, b, c, b+c og  a+c

Det giver ikke mening -  a, b, c er jo opgivet og b+c og  a+c er beregnet ovenfor.
Skulle der have været længdetegn omkring?  I så fald FS side 10 (45).

Væn dig til at uploade et billede af opgaven, så fejl og mangler undgås.


Svar #3
06. marts 2020 af Skuls

Undskyld for at jeg måske har skrevet forkert, her er selve opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2020 af AMelev

OK, så følger du bare anvisningen i #2.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2020 af ringstedLC

Vektor a + vektor b findes ved at tegne b, så den starter hvor a slutter. Lav så en vektor fra a start til b slut.


Svar #6
10. marts 2020 af Skuls

#4

OK, så følger du bare anvisningen i #2.

Du siger jeg skal bruge FM side 10 (45), men hvilke tal skal jeg sætte ind og hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. marts 2020 af peter lind

Der står jo hvilken tal du skal sætte ind i opgaven, så hvad er problemet ?


Skriv et svar til: Vektoerne a, b og c er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.