Matematik

Procent

11. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Opg 1.4 hvordan finder jeg procenten når filmklubben giver i rabat billetter

Svar #1
11. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Opg 1.4 hvordan finder jeg procenten når filmklubben giver i rabat billetter

Svar #2
11. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2020 af MandenMedMangeHatte

Prøv selv først.

Svar #4
11. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det 32%

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. marts 2020 af mathon

                           \small \begin{array}{llll}&89.50\cdot4 (1-\frac{p}{100})+199<4\cdot 89.50 \\\\&1-\frac{p}{100}+\frac{199}{4\cdot 89.50}<1 \\\\&-\frac{p}{100}+\frac{199}{4\cdot 89.50}<0 \\\\&\frac{199}{4\cdot 89.50}<\frac{p}{100} \\\\&p>\frac{199\cdot 100}{4\cdot 89.50} \\\\&p>55.6\% \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. marts 2020 af mathon

Rabatten på 4 bigrafbesøg skal værer 55.6%, hvis det skal kunne betale sig at være tilmeldt filmklubben.


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. marts 2020 af mathon

korrektion:

Rabatten på 4 bigrafbesøg skal mindst være 55.6%, hvis det skal kunne betale sig at være tilmeldt filmklubben.


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.