Matematik

Andengrads ligning

12. marts 2020 af morgan44 - Niveau: B-niveau
4x^2-9x+5=0

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2020 af mathon

         a = 4
         b = -9
         c = 5
         d = 1
        


Svar #2
12. marts 2020 af morgan44

Mange tak men jeg følger ikke helt med

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2020 af mathon

løsningsformel til
ligningen:
                      ax+ bx + c = 0          med d ≥ 0

                      x = (-b - √(d)) / (2·a)
             og

                      x = (-b + √(d)) / (2·a)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2020 af ostehaps9688

a= 4

b= -9

c=5


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2020 af mathon

I anvendelse:

                      4x+(-9)x + 5 = 0          med d ≥ 0

                      x = (-(-9) - √(1)) / (2·4) = 1
             og

                      x = (-(-9) + √(1)) / (2·4) = 5/4


Skriv et svar til: Andengrads ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.