Matematik

Vektor hjælp!

12. marts 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, har denne opgave (bilag), og ved ikke helt hvordan jeg gør. Det er med hjælpemidler!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælp

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2020 af PeterValberg

a)

b)

\overrightarrow{OA}=\overrightarrow{CA}=\binom{-22}{0}

\overrightarrow{OB}=\overrightarrow{CB}=\binom{\sqrt{22^2-17,2^2}}{17,2}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2020 af PeterValberg

c) Se video nr. 11 på denne videolist < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektor hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.