Matematik

Del 600 kr. i forholdet 1 : 2 : 3

16. marts 2020 af idk123456789 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Jeg er i gang med en matematik opgave, og forstår ikke spørgsmålet.

Hvis nogen ville være søde at forklare det, ville jeg blive super glad. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2020 af ostehaps9688

1:600 det betyder at der skal 1 til at have 600kr

2:600 betyder at der skal to til for at det bliver 600, altså det vil sige 300kr

3:600 betyder at der skal 3 til 600, altså det vil sige 200kr

sagt på en anden måde:

600/1=600

600/2=300

600/3=200


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{lccc}&\textbf{forholdstal}&\textbf{bel\o b}\\ &1\\&2\\&\underline{3}\\\textup{sum}&6\\\\ \textup{antal \textbf{gange} 6}&\frac{600}{6}=100\\\\&\textbf{forholdstal}&\textbf{bel\o b}\\ &1\cdot 100=&100\\&2\cdot 100=&200\\&3\cdot 100=&300 \end{array}


Svar #3
16. marts 2020 af idk123456789 (Slettet)

Tusind tak for svar :-)


Skriv et svar til: Del 600 kr. i forholdet 1 : 2 : 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.